KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Italská fazolová polévka

Kategorie: polévky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept italská fazolová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 250 g bílých fazolí
   • 70 g uzeného bůčku
   • 50 g rýže
   • 1 malý rajčatový protlak
   • 1 lžíce oleje
   • 1 lžička petrželové natě
   • sůl
   • pepř
   • kmín
   • vývar
Recept italská fazolová polévka připravíme takto:
Předem namočené fazole uvaříme ve vývaru do poloměkka. Polovinu fazolí i s vývarem rozmixujeme nebo propasírujeme. Vzniklou směs dáme zpět do hrnce, přidáme protlak a rýži, přikryjeme a povaříme, až bude rýže měkká. Bůček nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme k němu petrželovou nať, zalijeme vodou a krátce povaříme, pak vlijeme do polévky a necháme přejít varem. Dochutíme solí, kmínem a pepřem.





italská fazolová polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz