![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 250 g bílých fazolí • 70 g uzeného bůčku • 50 g rýže • 1 malý rajčatový protlak • 1 lžíce oleje • 1 lžička petrželové natě • sůl • pepř • kmín • vývar Recept italská fazolová polévka připravíme takto:
Předem namočené fazole uvaříme ve vývaru do poloměkka. Polovinu fazolí i s vývarem rozmixujeme nebo propasírujeme. Vzniklou směs dáme zpět do hrnce, přidáme protlak a rýži, přikryjeme a povaříme, až bude rýže měkká. Bůček nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme k němu petrželovou nať, zalijeme vodou a krátce povaříme, pak vlijeme do polévky a necháme přejít varem. Dochutíme solí, kmínem a pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Italská fazolová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: moravská fazolová polévka, beskydská fazolová polévka, fazolová polévka s pohankou, rychlá fazolová polévka, italská čočková polévka, fazolová polévka s pórkem, fazolová musaka, fazolová polévka s nudlemi, bílá fazolová polévka, italská rajčatová polévka italská fazolová polévka, recept, polévky |