KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept italská fazolová polévka potřebujeme tyto suroviny: • 250 g bílých fazolí • 70 g uzeného bůčku • 50 g rýže • 1 malý rajčatový protlak • 1 lžíce oleje • 1 lžička petrželové natě • sůl • pepř • kmín • vývar Recept italská fazolová polévka připravíme takto:
Předem namočené fazole uvaříme ve vývaru do poloměkka. Polovinu fazolí i s vývarem rozmixujeme nebo propasírujeme. Vzniklou směs dáme zpět do hrnce, přidáme protlak a rýži, přikryjeme a povaříme, až bude rýže měkká. Bůček nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme k němu petrželovou nať, zalijeme vodou a krátce povaříme, pak vlijeme do polévky a necháme přejít varem. Dochutíme solí, kmínem a pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Italská fazolová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bílá fazolová polévka, pikantní fazolová polévka, fazolová polévka s pórkem, fazolová musaka, rychlá fazolová polévka, fazolová polévka, fazolová polévka s pohankou, italská čočková polévka, mexická fazolová polévka, italská polévka italská fazolová polévka, recept, polévky |