KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Italská rajčatová polévka

Kategorie: polévky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept italská rajčatová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 3 plátky šunky
   • 100g rýyže
   • 4 rajčata
   • 1 větší cibule
   • 1 konzerva rajčatového protlaku
   • 1 lžíce oleje
   • 1 l vody
   • 1 kostka zeleninového bujónu
   • 2 lžičky cukru
   • celerová nať
   • sůl
   • pepř
   • smetana
Recept italská rajčatová polévka připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, přidáme protlak, vývar z kostky bujónu, nakrájená rajčata, cukr, rýžu a celerovou nať (asi 2 stonky), osolíme, opepříme a necháme asi 20 minút pomalu vařit. Nakoniec přidáme nadrobno nakrájenou šunku a ješte 5 minut povaříme. Hotovou polévku podáváme s bílým chlebem nebo pečivem a na talíři ji dochutíme smetanou.





italská rajčatová polévka, recept, polévky


©2023KucharkaRecepty.cz