![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 řízků • 2 rohlíky • 2 dl mléka • 40 g dušených hub • 2 vejce • 1 cibule • 200g mleté šunky • 150 g strouhaného sýra • sůl • pepř • majoránka • olej Recept hrbaté maso připravíme takto:
Houby nakrájíme a podusíme na cibuli než se voda odpaří. Nakrájené rohlíky namočíme do mléka, potom vymačkame a smícháme s houbami, přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a šunku a promícháme. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a rychle osmažíme na tuku. Pak je naskládáme do pekáče, na ně navrstvíme větší množství houbové směsi, podlijeme tukem z výpeku a trochou vody, posypeme sýrem a dáme zapéct. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hrbaté maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pivní masové noky, mleté maso v květáku, uzené maso s křenem, masový nákyp, masová směs se zeleninou, zapečené telecí maso se zeleninou, dušené skopové maso, hovězí maso na majoránce, zapečené vepřové maso se zeleninou, pikantní hovězí maso hrbaté maso, recept, hlavní jídla |