KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí polévka s játry

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí polévka s játry potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g předního hovězího masa
   • 500 g kostí
   • 50 g jater
   • 120 g kořenové zeleniny
   • 10 g tuku na orestování
   • 2 l vody
   • sůl
   • petržel
Recept hovězí polévka s játry připravíme takto:
Očištěné, mírně naklepané maso nakrájíme na kousky a dáme vařit s kostmi. 2. Játra vaříme společně s masem vcelku. Zeleninu nakrájíme na plátky a orestujeme dozlatova na pánvi. Zeleninu zalijeme částí vroucí polévky, chvíli povaříme a přidáme do polévky 15 minut před dovařením. Po změknutí masa, kosti a játra vytáhneme. Játra nakrájíme na kousky a vložíme zpět do polévky. Nakonec polévku osolíme, okořeníme a přidáme petržel.





hovězí polévka s játry, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz