KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí polévka s játry potřebujeme tyto suroviny: • 600 g předního hovězího masa • 500 g kostí • 50 g jater • 120 g kořenové zeleniny • 10 g tuku na orestování • 2 l vody • sůl • petržel Recept hovězí polévka s játry připravíme takto:
Očištěné, mírně naklepané maso nakrájíme na kousky a dáme vařit s kostmi. 2. Játra vaříme společně s masem vcelku. Zeleninu nakrájíme na plátky a orestujeme dozlatova na pánvi. Zeleninu zalijeme částí vroucí polévky, chvíli povaříme a přidáme do polévky 15 minut před dovařením. Po změknutí masa, kosti a játra vytáhneme. Játra nakrájíme na kousky a vložíme zpět do polévky. Nakonec polévku osolíme, okořeníme a přidáme petržel. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí polévka s játry nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí polévka se sněhovými nočky, zapékaná hovězí polévka, hovězí polévka s kari, hovězí vývar s domácími nudlemi, zeleninová polévka s hovězím masem, hovězí polévka s droždovými knedlíčky, rumunská hovězí polévka, krkonošská cibulačka s hovězím masem, hovězí vývar s petrželovým kapáním, hovězí polévka s masem a domácími nudlemi hovězí polévka s játry, recept, polévky |