KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí na pivě potřebujeme tyto suroviny: • 1 kilogram hovězího • 5 cibulí • 125 gramů másla • 1/2 litru piva • cukr • sůl • pepř Recept hovězí na pivě připravíme takto:
Hovězí nakrájíme na plátky přibližně jeden centimetr tlusté a jemně naklepeme. Poprášíme je solí a pepřem a na másle z obou stran osmažíme, pak je přendáme do pekáčku. Na másle po smažení hovězího osmahneme na hrubo nakrájenou cibuli, kterou pak přidáme k masu. Vše zalijeme pivem, přidáme lžíci cukru a dáme péci přikryté do trouby rozpálené na 230°C na 90 minut. Necelou půl hodinu před koncem pekáč odklopíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: staročeský hovězí jazyk, dušená hovězí plec na šalotce, hovězí maso na zázvoru, kachní stehna na pivě, hovězí plátky s pikantní omáčkou, hovězí maso s rukolou, hovězí guláš s cuketou, nakládané hovězí nudličky, hovězí maso na pepři, vařené hovězí maso hovězí na pivě, recept, hlavní jídla |