![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kilogram hovězího • 5 cibulí • 125 gramů másla • 1/2 litru piva • cukr • sůl • pepř Recept hovězí na pivě připravíme takto:
Hovězí nakrájíme na plátky přibližně jeden centimetr tlusté a jemně naklepeme. Poprášíme je solí a pepřem a na másle z obou stran osmažíme, pak je přendáme do pekáčku. Na másle po smažení hovězího osmahneme na hrubo nakrájenou cibuli, kterou pak přidáme k masu. Vše zalijeme pivem, přidáme lžíci cukru a dáme péci přikryté do trouby rozpálené na 230°C na 90 minut. Necelou půl hodinu před koncem pekáč odklopíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí na pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí perkelt, hovězí maso na majoránce, hovězí maso na pepři, pražská hovězí pečeně, hovězí na celeru s jablky, dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky, dušené hovězí maso na houbách, hovězí maso na cibulce s vejci, hovězí nudličky na pivě, hovězí maso s křenovou omáčkou hovězí na pivě, recept, hlavní jídla |