KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí perkelt potřebujeme tyto suroviny: • 600 g hovězího zadního masa • 4 velké cibule • 2 slovenské papriky • 4 velká rajčata • sádlo • sladká mletá paprika • sůl • mletý černý pepř Recept hovězí perkelt připravíme takto:
V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s těstovinovými noky. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dalmátské dušené hovězí maso, smetanový hovězí guláš, hovězí guláš s houbami, hovězí závitky s cibulovou náplní, hovězí maso se sójovými klíčky, hovězí maso s pikantními fazolemi, hovězí maso s rukolou, zapékané hovězí s bramborovou kaší, hovězí nudličky s cibulí a chilli papričkami, hovězí maso s pažitkovou omáčkou hovězí perkelt, recept, hlavní jídla |