KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept francouská kuřecí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 25 dkg kuřecího masa • máslo • 10 dkg mražené zeleninové směsi • 2,5 dcl bílého vína • 2 dcl smetany • sůl • pepř • petrželka • kuřecí vývar Recept francouská kuřecí polévka připravíme takto:
Rozmraženou zeleninou směs podusíme na 2 lžících másla, přidáme bílé víno a 1,2 litru drůbežího vývaru a vaříme asi 20 minut. Polévku přecedíme a měkkou zeleninu protřeme sítem. Na lžíci másla opečeme maso nakrájené na kostičky, které osolíme, opepříme a pečeme do změknutí. Do vývaru přidáme osmažené maso, nalijeme smetanu, ochutíme nasekanou petrželkou nebo celerovou natí a prohřejeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouská kuřecí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: cuketová polévka s kuřecím masem, kuřecí vývar s kapustou, arabská kuřecí polévka, kuřecí vývar s pórkem a mrkví, kuřecí vývar s domácími nudlemi, sytá kuřecí polévka, polévka s kuřecími knedlíčky, grilovaná kuřecí játra s pomeranči, indiánská kuřecí polévka, kuřecí polévka francouská kuřecí polévka, recept, polévky |