KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kuřecí vývar s kapustou

Kategorie: polévky, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kuřecí vývar s kapustou potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g kuřecího skeletu
   • 150 g růžičkové kapusty
   • 150 g mražené cukrové kukuřice
   • 2 ks mrkev
   • petrželka
   • sůl
   • olej
   • celý pepř
Recept kuřecí vývar s kapustou připravíme takto:
Skelet nebo čtvrtku kuřete vložíme do studené osolené vody s pěti kuličkami pepře a přivedeme k varu. Dále mírně vaříme jednu až dvě hodiny. Před koncem varu přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou orestovanou mrkev a růžičkovou kapustu a dovaříme. Vývar scedíme, obereme maso a nakrájíme přes vlákno. Do předehřátého šálku vložíme jednu růžičkovou kapustu kousek mrkve, kukuřici, kuřecí maso a přelijeme vroucím vývarem a nakonec sypeme petrželkou.





kuřecí vývar s kapustou, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz