![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g štiky • 50 g oleje • 50 g másla • 1 cibule • 1 stroužek česneku • citrón • petrželka • sůl Recept dušená štika připravíme takto:
Mírně osolené porce ryby krátce opečeme na oleji. Česnek utřeme se solí, smícháme s nadrobno nasekanou petrželkou a citrónovou šťávou a rozmícháme v trošce teplé vody. Směs nalijeme na rybu, přidáme plátky cibule a dusíme do měkka. Při podávání ozdobíme plátkem citrónu a lupínky másla. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušená štika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušená maréna, dušená koroptev na víně, hovězí roštěná dušená v mrkvi, dušená husí krev, štika v bílé omáčce, štika na smetaně, štika na rajčatech, dušená rýže s hráškem, boletická štika, bratislavská štika dušená štika, recept, hlavní jídla |