![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g štiky • 100 g kořenové zeleniny • 30 g hladké mouky • 20 g másla • 200 ml zakysané smetany • mletý pepř • mleté nové koření • petrželka • sůl Recept štika v bílé omáčce připravíme takto:
Porce ryby vložíme na 5 minut do osolené horké vody, pak ji vyjmeme a necháme okapat. V litru vody uvaříme nadrobno nakrájenou zeleninu, protlačíme jí sítem zpět do vývaru, zahustíme jíškou, okořeníme a v omáčce rybu uvaříme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou a ochutíme sekanou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Štika v bílé omáčce nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: štika s jemnou omáčkou, mořská směs v pikantní omáčce, fazole v bílé omáčce, houby s cibulí ve smetanové omáčce, lín ve smetanové omáčce, candát v sojové omáčce, bílé fazole se slaninou a vejci, štika v sojové omáčce, štika ve smetanové omáčce, zapečená štika se slaninou a smetanou štika v bílé omáčce, recept, hlavní jídla |