KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Carpaccio s parmazánem a rukolou

Kategorie: speciality, telecí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept carpaccio s parmazánem a rukolou potřebujeme tyto suroviny:

   • hovězí svíčková
   • panenský olivový olej
   • parmazán
   • rukola
   • sůl
   • celý pepř
Recept carpaccio s parmazánem a rukolou připravíme takto:
Vychlazenou hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké téměř průhledné plátky (asi 50 až 80g - nejlépe se plátky krájejí, když svíčkovou necháme před tím trochu namrazit). Tyto plátky úhledně rozložíme na velký studený talíř, přelijeme tenkou vrstvou panenského olivového oleje, pokryjete tenkými hoblinami Parmazánu a ozdobíme lístky rukoly. Před podáváním okořeníme čerstvě drceným pepřem a trochou soli.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Carpaccio s parmazánem a rukolou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

carpaccio z mořského vlka, carpaccio s houbami, carpaccio z červené řepy, carpaccio z lososa



carpaccio s parmazánem a rukolou, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz