![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g mořského vlka • citronová šťáva • pomerančová šťáva • nasekaná pažitka • olej extra virgin • sůl Recept carpaccio z mořského vlka připravíme takto:
Z ryby odřízneme hlavu a ocasní ploutev, po páteři rozkrojíme a zbylé kosti odstraníme. Filety nakrájíme na velmi jemné plátky směrem ke kůži (kůži nekrájíme) a vyskládáme na talíř. Z citronové a pomerančové šťávy, olivového oleje a soli vyšleháme emulzi, kterou zalijeme plátky ryby, posypeme pažitkou, necháme chvilku odležet v lednici a servírujeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Carpaccio z mořského vlka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: carpaccio s parmazánem a rukolou, carpaccio s houbami, carpaccio z červené řepy, carpaccio z lososa carpaccio z mořského vlka, recept, speciality |