KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept carpaccio s parmazánem a rukolou potřebujeme tyto suroviny: • hovězí svíčková • panenský olivový olej • parmazán • rukola • sůl • celý pepř Recept carpaccio s parmazánem a rukolou připravíme takto:
Vychlazenou hovězí svíčkovou nakrájíme na tenké téměř průhledné plátky (asi 50 až 80g - nejlépe se plátky krájejí, když svíčkovou necháme před tím trochu namrazit). Tyto plátky úhledně rozložíme na velký studený talíř, přelijeme tenkou vrstvou panenského olivového oleje, pokryjete tenkými hoblinami Parmazánu a ozdobíme lístky rukoly. Před podáváním okořeníme čerstvě drceným pepřem a trochou soli. V naší kuchařce bylo kromě receptu Carpaccio s parmazánem a rukolou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: carpaccio s houbami, carpaccio z mořského vlka, carpaccio z lososa, carpaccio z červené řepy carpaccio s parmazánem a rukolou, recept, speciality |