![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800g candáta • 80g másla • 2 vejce • 160 g oleje • strouhanka • hladká mouka • sůl Recept candát po kyjevsku připravíme takto:
Candáta vykostíme a připravíme porce jako na španělské ptáčky. Na každý plátek dáme dáme kousek másla, osolíme, zavineme a tvarujeme tak, aby plátek držel pohromadě a nerozevíral se. Pak jej obalíme v trojobalu a smažíme v rozpáleném oleji. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát po kyjevsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečený candát na víně se smetanou, candát na másle, rožmberský candát, candát na žampiónech, candát na slanině s křenem, candát na rajčatech, candát po selsku, candát na kmíně, candát na rýži se smetanou, nadívaný candát candát po kyjevsku, recept, hlavní jídla |