![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 candát • půl kostky másla • sůl • pepř • kmín Recept candát na másle připravíme takto:
Odstraníme šupiny, ploutve, vnitřnosti a hlavu. Dobře očištěného candáta nakrájíme na podkovy 1 až 2 cm široké. Do pekáče nakrájíme máslo, na něj dáme mírně osolené a opepřené podkovy z candáta, bohatě posypeme kmínem a pečeme v troubě při 200°C asi 30 minut. Candáta na másle podáváme s vařenými nebo šťouchanými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát na másle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: brokolice s máslem, nadívaný candát, mořský jazyk na másle, pochoutkový guláš na slanině a másle, candát na rýži se smetanou, pstruh na másle, candát po italsku, telecí pečeně na másle, candát s jemnou petrželkovou omáčkou, maréna na másle candát na másle, recept, hlavní jídla |