KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept candát na másle potřebujeme tyto suroviny: • 1 candát • půl kostky másla • sůl • pepř • kmín Recept candát na másle připravíme takto:
Odstraníme šupiny, ploutve, vnitřnosti a hlavu. Dobře očištěného candáta nakrájíme na podkovy 1 až 2 cm široké. Do pekáče nakrájíme máslo, na něj dáme mírně osolené a opepřené podkovy z candáta, bohatě posypeme kmínem a pečeme v troubě při 200°C asi 30 minut. Candáta na másle podáváme s vařenými nebo šťouchanými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Candát na másle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pečené brambory s česnekem, máslem a bylinkami, vařená ryba s máslem, dušený losos na másle, krevety na česnekovém másle, kuřecí steak na bylinkovém másle s broskvemi, candát na rajčatech, pečený candát na víně se smetanou, nadívaný candát, mořský jazyk na másle, candát po italsku candát na másle, recept, hlavní jídla |