![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • buřty • 0,25 l černého piva • kečup • cibule • česnek • cukr • skořice • fazole v tomatě Recept buřty na pivu s fazolemi připravíme takto:
Buřty nakrojíme na "ježka" a naskládáme do pekáče, přidáme tak 3/4 láhve malého kečupu, černé pivo, 4 cibule na tenké proužky, 4 rozmačkané stroužky česneku, lžíci cukru, špetku skořice a konzervu fazolí v tomatě. To všechno v pekáči promícháme, vložíme do trouby předehřáté na 200°C a necháme péci asi půl hodiny. Pak stáhneme teplotu na cca 160°C a necháme další půlhodinu dopéct. Po celou dobu zhruba co 10 minut promícháme a otočíme buřty, aby byly polité sosem. Buřty na pivu s fazolemi podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Buřty na pivu s fazolemi nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, hovězí pečeně na jalovci a pivu, pečená kachna na černém pivu, kuře se slaninou na černém pivu, zeleninová pánev s fazolemi, beraní pikantní guláš s fazolemi, vepřová žebírka s fazolemi, hovězí maso s pikantními fazolemi, skopové s fazolemi, párky na černém pivu buřty na pivu s fazolemi, recept, hlavní jídla |