KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept bulharská jehněčí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 600 g jehněčího masa • 150 g kořenové zeleniny • svazek mladé cibule s natí • 50 g rýže • 1 bílý jogurt • 1 vejce • 60 g sádla • sůl • petrželka • 1,5 l vody Recept bulharská jehněčí polévka připravíme takto:
Omyté maso nakrájíme, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme téměř doměkka. Na sádle osmahneme očištěnou a nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli i s natí, přidáme do polévky i se spařenou rýží a uvaříme doměkka. Polévku stáhneme z ohně a vmícháme do ní jogurt, v kterém jsme rozšlehali vejce. Doplníme nadrobno nakrájenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bulharská jehněčí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehněčí polévka s lesními houbami, bulharská beraní polévka, polévka z jehněčích vnitřností, jehněčí vývar, podkrkonošská polévka z jehněčího kořínku se smaženou žemlí, polévka z jehněčího masa, špenátová polévka s jehněčím masem, jehněčí polévka s knedlíčky, jarní jehněčí polévka bulharská jehněčí polévka, recept, polévky |