KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Bavorská rybí polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept bavorská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg masa z bílých ryb
   • 4 žampióny
   • 1 cibule
   • 2 žemle
   • pepř
   • 1 mletý hřebíček
   • 1,5 l vody
   • 50 g čerstvého másla
Recept bavorská rybí polévka připravíme takto:
Vše kromě másla povaříme asi 30 minut. Pak polévku procedíme, vrátíme do ní žampióny, které jsme nakrájeli, a kousky vykostěného rybího masa. Při podávání dáme na každý talíř kousek másla a horkou polévkou ho zalijeme.





bavorská rybí polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz