![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg masa z bílých ryb • 4 žampióny • 1 cibule • 2 žemle • pepř • 1 mletý hřebíček • 1,5 l vody • 50 g čerstvého másla Recept bavorská rybí polévka připravíme takto:
Vše kromě másla povaříme asi 30 minut. Pak polévku procedíme, vrátíme do ní žampióny, které jsme nakrájeli, a kousky vykostěného rybího masa. Při podávání dáme na každý talíř kousek másla a horkou polévkou ho zalijeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bavorská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jihočeská rybí polévka, sevillská rybí polévka, rybí polévka s brambory a zeleninou, přesnídávková rybí polévka, staročeská rybí polévka s hrachem, slovenská rybí polévka, rybí polévka s rajčatovým protlakem, lehká rybí polévka s knedlíčky, bílá rybí polévka, staročeská rybí polévka bavorská rybí polévka, recept, polévky |