KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jihočeská rybí polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jihočeská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 rybích hlav
   • 500 g rybích vnitřností
   • 100 g celeru
   • 50 g petržele
   • 50 g mrkve
   • 100 g másla
   • předvařený hrách
   • kousek celého zázvoru
   • 20 kuliček pepře
   • máslová jíška
   • sůl
Recept jihočeská rybí polévka připravíme takto:
Zeleninu nastrouháme a prudce osmahneme na másle. Přilijeme 1,5 l vody, přidáme hrst hrachu, koření, cibuli, rybí hlavy a vaříme 30 minut. Polévku přecedíme, zahustíme světlou jíškou, přidáme pokrájené vnitřnosti a ješte 20 minut povaříme.





jihočeská rybí polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz