![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g filé z tresky • sůl • pepř • 1 lžíce hladké mouky • 2 lžíce oleje • 3 stroužky česneku • 2 lžíce másla Recept aljašská treska na česneku připravíme takto:
Filé nakrájíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání rybu polijeme výpekem s česnekem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Aljašská treska na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: lín na česneku a paprice, pečená treska s parmazánem, kapr na česneku, treska na slanině, králík na česneku a rozmarýnu, bažant na česneku, kančí kýta na česneku, treska s česnekem, cibulí a petrželkou, vepřový jazyk na česneku, treska na slanině ii aljašská treska na česneku, recept, hlavní jídla |