KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zavařené vepřové maso

Kategorie: na chleba, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zavařené vepřové maso potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřové maso
   • sůl (1 lžička na sklenici)
   • voda (0,5 dcl na sklenici)
Recept zavařené vepřové maso připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kousky, dáme je do čistých zavařovacích sklenic, přidáme sůl a vodu, uzavřeme a sterilizujeme 2,5 hodiny při 100°C.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Zavařené vepřové maso nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

masová hovězí pomazánka, vepřové škvarky, pomazánka z vepřové šunky, zavařené vepřové maso ii, masová směs na topinky, pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě, masová paštika, křehké masové řezy



zavařené vepřové maso, recept, na chleba


©2024KucharkaRecepty.cz