KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Zavařené vepřové maso II

Kategorie: na chleba, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zavařené vepřové maso potřebujeme tyto suroviny:

   • vepřové maso (plec)
   • sůl
   • voda
Recept zavařené vepřové maso připravíme takto:
Vepřové maso zbavíme kůže, kostí, šlach a přebytečného tuku, nakrájíme na větší kousky a dáme do čistých sklenic. Zalijeme horkým 2% slaným nálevem (20 g soli na litr vody) 2 cm pod okraj, vyklepneme vzduchové bubliny a nálev doplníme. Dobře uzavřené sklenice zvolna zahříváme a při 100°C sterilujeme nejprve 1,5 hodiny a za 24 až 48 hodin ještě jednou 1 hodinu (časy platí pro litrovou sklenici).


V naší kuchařce bylo kromě receptu Zavařené vepřové maso II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

masová paštika, masová směs na topinky, vepřové škvarky, zavařené vepřové maso, křehké masové řezy, pomazánka z vepřové šunky, pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě, masová hovězí pomazánka



zavařené vepřové maso ii, recept, na chleba


©2024KucharkaRecepty.cz