KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Žampiónová polévka s pažitkou

Kategorie: polévky, houby, pokrmy z hub

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept žampiónová polévka s pažitkou potřebujeme tyto suroviny:

   • 200 g žampiónů
   • 2 vejce
   • 40 g mouky
   • sůl
   • 60 g tuku
   • 1 l vody
   • pažitka
Recept žampiónová polévka s pažitkou připravíme takto:
Z mouky a poloviny tuku připravíme zlatavou jíšku, zalijeme vodou a vaříme asi deset minut. Očištěné a na tenké plátky nakrájené žampióny podusíme na zbylém tuku, pak přidáme do polévky a vaříme doměkka. Hotovou polévku ochutíme pažitkou a solí.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Žampiónová polévka s pažitkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

žampiónová krémová polévka, žampiónová polévka se smetanou, žampiónová polévka



žampiónová polévka s pažitkou, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz