![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg brambor • 4 lžíce olivového oleje • 2 lžičky dijonské hořčice • čerstvý tymián • sůl • mletý pepř Recept tymiánové brambory připravíme takto:
Brambory důkladně omyjeme, uvaříme ve slupce (10-15 minut podle velikosti), slijeme a necháme vychladnout. Olivový olej smícháme s hořčicí. Pak brambory podélně rozkrojíme, rozložíme na plech řeznou plochou nahoru, rovnoměrně je potřeme olejovou směsí, posypeme tymiánem a solí a pečeme v předehřáté troubě při 190°C asi 25 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tymiánové brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: americké brambory, lovecké brambory, šťouchané brambory se zelím, šťouchané brambory s cibulí, maďarské brambory, šťouchané brambory, pečené brambory, brambory s česnekem a rozmarýnem, šťouchané brambory s česnekem, zapečené brambory s brynzou a pažitkou tymiánové brambory, recept, přílohy |