![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg brambor • 1 konzerva sterilovaného leča • 100 g sádla • 1 cibule • 6 stroužků česneku • 2 lžičky sekané petrželové natě • 2 lžičky sladké mleté papriky • 1 lžička kmínu • šálek vývaru Recept maďarské brambory připravíme takto:
Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na sádle. Potom přidáme papriku, osmahneme, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, přilijeme trochou vývaru a podusíme. Až budou brambory měkké, přidáme lečo z konzervy, dolijeme vývar, dochutíme česnekem, kmínem a solí a podusíme. Podáváme ke grilovaným klobásám nebo uzenému masu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarské brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kanadské brambory, brambory dušené ve smetaně s bylinkami, americké brambory, rozmarýnové brambory, brambory s pohankou, pečené brambory s kmínem, šťouchané brambory s pažitkou, pečené brambory se sezamem, pečené brambory, hamburské brambory maďarské brambory, recept, přílohy |