![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g filetů z tuňáka • 4 lžíce olivového oleje • sůl • 1 lžička barevného pepře Recept tuňákový steak připravíme takto:
Omyté a osušené maso rozdělíme na 4 kusy a dáme na plech s rozpáleným olejem (dáváme pozor, aby maso zůstalo vláčné a pevné a nevysušilo se během pečení). Pravidelně ho otáčíme, aby se opeklo rovnoměrně z obou stran. Ke konci ho osolíme a opepříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tuňákový steak nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: steak z lososa na česneku, hovězí steak v pivní marinádě, pečený steak ze žraloka s omáčkou, steaky s grilovanou zeleninou, hovězí steak se zeleninou, jelení steak na červeném víně, krůtí steaky zapečené s chřestem, bavorský steak ii, steaky z kapra s křenem, kuřecí steak na bylinkovém másle s broskvemi tuňákový steak, recept, hlavní jídla |