KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí

Kategorie: kompoty, marmelády

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg čerstvých trnek
   • 1 kg cukru
   • 0,5 l vody
   • 6 kusů skořice
   • malá hrst hřebíčku
Recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí připravíme takto:
Trnky asi 3 minuty povaříme, scedíme a nasypeme do sklenic. Z cukru, vody, skořice a hřebíčku připravíme sirup, který nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85°C po dobu 20 minut.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

brusinkový kompot, dýňový vínový kompot, rebarborový kompot, švestkový kompot, jahodový kompot, broskvový kompot, rychlý ovocný kompot, jablečný džem se skořicí, rebarborový kompot ii, třešňový kompot ii



trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí, recept, kompoty, marmelády


©2024KucharkaRecepty.cz