KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg čerstvých trnek • 1 kg cukru • 0,5 l vody • 6 kusů skořice • malá hrst hřebíčku Recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí připravíme takto:
Trnky asi 3 minuty povaříme, scedíme a nasypeme do sklenic. Z cukru, vody, skořice a hřebíčku připravíme sirup, který nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85°C po dobu 20 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: brusinkový kompot, dýňový vínový kompot, rebarborový kompot, švestkový kompot, jahodový kompot, broskvový kompot, rychlý ovocný kompot, jablečný džem se skořicí, rebarborový kompot ii, třešňový kompot ii trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí, recept, kompoty, marmelády |