![]() |
![]() • 1 kg jahod • 300 g cukru Recept jahodový kompot připravíme takto:
Jahody prosypeme cukrem a necháme 12 hodin odležet. Druhý den ovoce i se šťávou plníme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 80°C. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jahodový kompot nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Broskvový kompot Brusinkový kompot Dýňový kompot Dýňový kompot s ananasovou příchutí Dýňový vínový kompot Hruškový kompot Jablkový kompot Jablkový kompot II Jablkový kompot s vanilkou Jahodovo-broskvový kompot Jeřabinový kompot Meruňkový kompot Rebarborový kompot Rebarborový kompot II Rychlý ovocný kompot Švestkový kompot Trnkový kompot Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí Třešňový kompot Třešňový kompot II Třešňový kompot III jahodový kompot, recept, kompoty, marmelády |
|