![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g brambor • 500 g zelených mražených fazolek • 200 g vařeného uzeného lososa • 2 cibule • 50 g másla • hřebíček • 1 lžíce oleje • 100 ml vinného octa • 1 lžíce cukru • 400 ml zeleninového vývaru Recept teplý bramborový salát s fazolkami připravíme takto:
Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Vařené uzené maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozpálíme olej, maso krátce orestujeme, přidáme brambory, cibuli a zelené fazolky, zlehka promícháme a smažíme asi 5 minut. Pak podlijeme vinným octem, přidáme cukr, sůl, pepř a hřebíček, zalijeme zeleninovým vývarem a uvaříme doměkka. Na zjemnění přidáme kousek másla a zlehka promícháme. Salát dozdobíme nasekanou petrželkou nebo pažitkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Teplý bramborový salát s fazolkami nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové panenky s fazolkami na slanině, bramborový guláš se zeleninou, bramborový guláš s klobásou, bramborový guláš s medvědím česnekem, jehněčí maso s fazolkami, bramborový guláš s cuketou, bramborový guláš ii, filé se zelenými fazolkami a hruškou, těstovinový salát s vltavínem, krkonošský bramborový závin teplý bramborový salát s fazolkami, recept, hlavní jídla |