KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept sevillská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 800 g sladkovodních ryb • cibule • rajče • 50 g pórku • 2 stroužky česneku • 4 lžíce oleje • bobkový list • špetka citrónové kůry • špetka pomerančové kůry • špetka šafránu • sůl • 1,5 l vody • 200 g tvrdého sýra • makarony Recept sevillská rybí polévka připravíme takto:
V hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme šafrán, nakrájenou cibuli, rajče, pórek a utřený česnek, přidáme pepř, sůl, rozdrobený bobkový list a nakrájenou rybu a vaříme 20 minut. Pak vývar přecedíme a zavaříme do něj makarony. Na talíře rozdělíme nastrouhaný sýr, zalijeme jej horkou polévkou a ihned podáváme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Sevillská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: tradiční rybí polévka, rybí ucha, slovenská rybí polévka, rybí polévka se zázvorem, rybí polévka s cuketou, norská rybí polévka, rybí polévka s rajčatovým protlakem, bílá rybí polévka, hnědá rybí polévka s knedlíčky z mlíčí, postní rybí polévka sevillská rybí polévka, recept, polévky |