KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Salát z čerstvých ryb

Kategorie: saláty

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept salát z čerstvých ryb potřebujeme tyto suroviny:

   • Čerstvá ryba (například 170 g jesetera nebo 190 g bílé ryby)
   • 50 g majonézy
   • 20 g citrónu
Recept salát z čerstvých ryb připravíme takto:
Na ozdobu připravíme jeden plátek citrónu, olivy, vařenou mrkev nebo kyselé okurky, černý pepř, petržel, pórek nebo čerstvou cibuli. Do horkého rybího bujónu nebo horkého zeleninového odvaru se dá očištěná a umytá ryba. Vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Pak necháme i s bujónem vychladnout. Rybu zbavíme kostí a očistíme ji od kůže. Nakrájíme ji na plátky a smícháme s majonézou. Ochutíme citrónovou šťávou a solí. Uložíme na talíř a ozdobíme.





salát z čerstvých ryb, recept, saláty


©2024KucharkaRecepty.cz