![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g rybích filet • 2 tvrdší rohlíky • 1 vejce • 2 dcl mléka • 4 lžíce ovesných vloček • sůl • koření na ryby • koření na mleté maso • strouhanka • olej Recept rybí karbanátky připravíme takto:
Ne zcela rozmrazené filety umeleme, osolíme a okořeníme. Nadrobno nakrájené rohlíky namočíme v trošce mléka a přidáme je do filet s vejcem a ovesnými vločkami, které rovněž pomeleme. Ze směsi tvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance, necháme chvíli odstát a pak je osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí karbanátky II nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dánské karbanátky, žampionové karbanátky, tuňákové karbanátky, kuřecí karbanátky se sušenými rajčaty, rybí guláš z filé, sýrové karbanátky, rybí filé s houbovou omáčkou, rybí paprikáš, cuketové karbanátky, domácí rybí prsty rybí karbanátky ii, recept, hlavní jídla |