![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g mletého krůtího masa • 3 vejce • 3 lžíce hladké mouky • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv • sůl • mletý pepř • strouhanka • 80 g mandlí • olej na smažení Recept jarní karbanátky připravíme takto:
Mleté maso smícháme se 2 vejci, 1 lžící nasekaných mladých kopřiv, moukou, solí a pepřem. Strouhanku smícháme se zbylými kopřivami a mandlemi. Z masové směsi tvarujeme placičky, které obalíme postupně v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s různě upravenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jarní karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: sójové karbanátky, karbanátky plněné hermelínem, vločkové karbanátky, jehněčí karbanátky, karbanátky zapečené s bramborami, brokolicové karbanátky, fazolové karbanátky, kari karbanátky, karbanátky plněné vejcem, ovesné karbanátky jarní karbanátky, recept, hlavní jídla |