KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Jarní karbanátky

Kategorie: hlavní jídla, velikonoční jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept jarní karbanátky potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g mletého krůtího masa
   • 3 vejce
   • 3 lžíce hladké mouky
   • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv
   • sůl
   • mletý pepř
   • strouhanka
   • 80 g mandlí
   • olej na smažení
Recept jarní karbanátky připravíme takto:
Mleté maso smícháme se 2 vejci, 1 lžící nasekaných mladých kopřiv, moukou, solí a pepřem. Strouhanku smícháme se zbylými kopřivami a mandlemi. Z masové směsi tvarujeme placičky, které obalíme postupně v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s různě upravenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Jarní karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

karbanátky se žampiony a klobásou, tuňákové karbanátky, sýrové karbanátky, houbové karbanátky, minikarbanátky, karbanátky plněné hermelínem, sójové karbanátky, rybí karbanátky, sojové karbanátky, houbové karbanátky iv



jarní karbanátky, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz