![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g mletého krůtího masa • 3 vejce • 3 lžíce hladké mouky • 2 lžíce nasekaných mladých kopřiv • sůl • mletý pepř • strouhanka • 80 g mandlí • olej na smažení Recept jarní karbanátky připravíme takto:
Mleté maso smícháme se 2 vejci, 1 lžící nasekaných mladých kopřiv, moukou, solí a pepřem. Strouhanku smícháme se zbylými kopřivami a mandlemi. Z masové směsi tvarujeme placičky, které obalíme postupně v rozšlehaném vejci a ve strouhance a smažíme na oleji. Podáváme s různě upravenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Jarní karbanátky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: karbanátky plněné vejcem, hrachové karbanátky, rybí karbanátky, sírovcové karbanátky, houbové karbanátky, špenátové karbanátky se sýrem, jarní tagliatelle, karbanátky dušené na víně, karbanátky plněné mozarelou, žampionové karbanátky jarní karbanátky, recept, hlavní jídla |