KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept nadívaní pstruzi potřebujeme tyto suroviny: • 4 pstruzi • 4 větší plátky slaniny • 1 cibule • 1 rajče • 40 g másla • sůl • pepř • pár větviček tymiánu • petrželka • šťáva z 1 citronu • 1 citron Recept nadívaní pstruzi připravíme takto:
Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme a zalijeme šťávou z půlky citronu a necháme v chladu půl hodiny odležet. Celý citron nakrájíme na plátky, rajče a cibuli. Ryby osušíme, zevnitř opepříme, naplníme kolečky cibule, rajčat a citronu, snítkami petrželky a tymiánu a do každého dáme plátek másla. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni kolečko citronu a sepneme párátkem. Ryby dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi půl hodiny. V naší kuchařce bylo kromě receptu Nadívaní pstruzi nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruzi na smetaně, pstruzi na mandlích, pstruzi v šunce, pstruzi po savojsku, pstruzi s pršutem a bazalkou nadívaní pstruzi, recept, hlavní jídla |