![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g rybího masa • 120 g zeleniny • 80 g květáku • 2 žloutky • 50 g másla • 4 lžíce sladké smetany • 20 g mouky • sůl • 1,5 l vody Recept letní rybí polévka připravíme takto:
Rybí maso uvaříme zvlášť ve vodě, pak ho necháme odkapat, vykostíme a nakrájíme. Očištěnou a nakrájenou zeleninu osmahneme na másle do růžova a zaprášíme moukou. Přidáme uvařené rybí maso a na růžičky rozebraný květák, přilijeme zcezený vývar z ryb, osolíme a vaříme asi 15 minut. Před podáváním zjemníme žloutky rozmíchanými ve smetaně a v malém množství vychladnutého vývaru a už nevaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Letní rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí guláš z filé, rybí paprikáš, rybí paela, rybí filé s fazolkami, rybí filé s brokolicí, rybí filé na zelenině, těstoviny s rybím filé, zapečené rybí filé s pórkem a sýrem, rybí filé na olivách, labužnické rybí filé letní rybí polévka, recept, hlavní jídla |