KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí maso na cibuli

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí maso na cibuli potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g předního hovězího masa (nejlépe z krku)
   • 500 g cibule
   • olej
   • sůl
Recept hovězí maso na cibuli připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na hrubé kostičky, necháme zesklovatět na oleji, přidáme maso a prudce orestujeme. Až maso změní barvu a pustí šťávu, osolíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Až je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk. Podáváme například se zadělávanou kapustou, se špenátem, s vařenými bramborami atd.





hovězí maso na cibuli, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz