![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g předního hovězího masa (nejlépe z krku) • 500 g cibule • olej • sůl Recept hovězí maso na cibuli připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na hrubé kostičky, necháme zesklovatět na oleji, přidáme maso a prudce orestujeme. Až maso změní barvu a pustí šťávu, osolíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Až je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk. Podáváme například se zadělávanou kapustou, se špenátem, s vařenými bramborami atd. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na cibuli nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: uzené maso se švestkovou omáčkou, hovězí na černém pivě, smetanový hovězí guláš, uzenářské vepřové maso v římském hrnci, masové koule, vepřové maso s ananasem, hovězí steak v pivní marinádě, konfitovaná hovězí líčka, hovězí svíčková se zeleninou a bulgurem, štěpánská hovězí pečeně hovězí maso na cibuli, recept, hlavní jídla |