KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept hovězí maso na cibuli potřebujeme tyto suroviny: • 600 g předního hovězího masa (nejlépe z krku) • 500 g cibule • olej • sůl Recept hovězí maso na cibuli připravíme takto:
Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na hrubé kostičky, necháme zesklovatět na oleji, přidáme maso a prudce orestujeme. Až maso změní barvu a pustí šťávu, osolíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání a podlévání vodou dusíme do měkka. Až je maso měkké, vydusíme šťávu na tuk. Podáváme například se zadělávanou kapustou, se špenátem, s vařenými bramborami atd. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí maso na cibuli nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí maso na pepři ii, zapečené skopové maso se zeleninou, uzené maso v kysaném zelí, hovězí řízek, konfitovaná hovězí líčka, staročeské hovězí maso, mexická pálivá hovězí pánev, štěpánská hovězí pečeně, dušená hovězí plec na šalotce, hovězí rolády se sušenými rajčaty hovězí maso na cibuli, recept, hlavní jídla |