KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí guláš Jadran

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept hovězí guláš jadran potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězí plece
   • 2 brambory
   • 3 kapie
   • 3 cibule
   • rajčatový protlak
   • kari koření
   • sůl
   • pepř
   • olej
Recept hovězí guláš jadran připravíme takto:
Maso umyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, a oopepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova, přidáme rajčatový protlak a maso a opekáme asi 20 minut. Pak zalijeme vodou a vaříme asi 2 hodiny. Potom do guláše přidáme nastrouhané brambory a kapii a ještě 15 minut povaříme. Podle potřeby dochutíme solí. Podávame s vařenými brambory nebo s kynutým knedlíkem.





hovězí guláš jadran, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz