KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Filé po italsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept filé potalsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 filety
   • brambory
   • 2 rajčata
   • 2 papriky
   • 3-4 žampiony
   • 100 g anglické slaniny
   • sůl
   • bazalka
   • olej
Recept filé potalsku připravíme takto:
Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme, zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme okolo filet a posolíme. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, nakrájíme na menší čtvrtky, dáme na bramory, osolíme a okořeníme bazalkou. Papriky očistíme, nakrájíme na proužky a posypeme jimi brambory a totéž uděláme i se žampiony. Ještě trochu osolíme, podlijeme troškou vody a pečeme v troubě při 250°C do zlatova.





filé po italsku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz