![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • jehněčí kotlety • 1 cibule • 2 rajčata • česnek • sůl • pepř • mletá paprika • protlak • tymián • 100 ml vody Recept egyptské jehněčí kotlety připravíme takto:
Rozpálíme olivový olej, kotlety osolíme, opepříme a dáme na pánev. Smažíme 4 až 5 minut, pak maso vyndáme. Na olej dáme cibuli nakrájenou na jemná kolečka a česnek nakrájený na nudličky a chvíli restujeme. Pak přidáme 2 oloupaná rajčata, okořeníme paprikou, tymiánem, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Egyptské jehněčí kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kotlety na cibuli, ďábelské kotlety, fazolové kotlety, jehněčí s rozmarýnem, vepřové kotlety s cibulovou marmeládou, jehněčí hřbet s citrónem a tymiánem, zapečené brambory s jehněčím masem, provensálské kotlety, pastýřský koláč jehněčí, jehněčí kotletky v marinádě egyptské jehněčí kotlety, recept, hlavní jídla |