KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept egyptské jehněčí kotlety potřebujeme tyto suroviny: • jehněčí kotlety • 1 cibule • 2 rajčata • česnek • sůl • pepř • mletá paprika • protlak • tymián • 100 ml vody Recept egyptské jehněčí kotlety připravíme takto:
Rozpálíme olivový olej, kotlety osolíme, opepříme a dáme na pánev. Smažíme 4 až 5 minut, pak maso vyndáme. Na olej dáme cibuli nakrájenou na jemná kolečka a česnek nakrájený na nudličky a chvíli restujeme. Pak přidáme 2 oloupaná rajčata, okořeníme paprikou, tymiánem, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Egyptské jehněčí kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: ďábelské kotlety, skopové kotlety na pepři, uherské vepřové kotlety, jehněčí kotlety se žampiony, jehněčí kotletky v marinádě, jehněčí na smetaně, jehněčí guláš s červenými fazolemi a zeleninou, zapečené kotlety se sýrem, šunkou a žampiony, jehněčí na rozmarýnu, jehněčí kotlety egyptské jehněčí kotlety, recept, hlavní jídla |