KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept drůbeží játra na jehle potřebujeme tyto suroviny: • 500 g drůbežích jater • 200 g slaniny • sůl • mletý černý pepř • oregano • olej Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto:
Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na jehle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: drůbeží játra na cibulce, kuřecí játra na smetaně, vepřová játra na majoránce, telecí játra na bylinkách, králičí játra na pórku, kuřecí játra s paprikou, andaluzská vepřová játra, játra na roštu s portským vínem, játra na houbách, dušená telecí játra se slaninou drůbeží játra na jehle, recept, hlavní jídla |