KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Drůbeží játra na jehle

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept drůbeží játra na jehle potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g drůbežích jater
   • 200 g slaniny
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • oregano
   • olej
Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto:
Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním.





drůbeží játra na jehle, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz