![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g drůbežích jater • 200 g slaniny • sůl • mletý černý pepř • oregano • olej Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto:
Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na jehle nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kuřecí játra na cibulce ii, dušená játra na cibulce, játra po tyrolsku, kuřecí játra na fazolích, čertovská kuřecí játra, pečená kuřecí játra, husí játra s rajčaty a houbami, drůbeží játra na víně, kuřecí játra na cibulce, vepřová játra na kyselo drůbeží játra na jehle, recept, hlavní jídla |