KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept vepřová játra po mlynářsku potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vepřových jater • 200 g cibule • 80 g sádla • sůl • mletá sladká paprika • majoránka • pepř • mletý kmín • hladká mouka • 160 ml vývaru • 1 balení zakysané smetany Recept vepřová játra po mlynářsku připravíme takto:
Játra odblaníme, opláchneme ve vlažné vodě, osušíme a nakrájíme na stejnoměrné nudle. Nadrobno nakrájenou cibuli krátce osmahneme na tuku, přidáme játra, znovu krátce osmahneme, pak přidáme papriku, pepř, kmín a za občasného míchání podusíme ve vlastní šťávě. Pak játra zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozmícháme, přidáme majoránku a podusíme. Nakonec pokrm zjemníme smetanou, podle potřeby dosolíme a ještě povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Vepřová játra po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřová plec na žampionech, drůbeží játra na jehle, staropražská játra, vepřová játra na kyselo, vepřová játra na jalovci, křupavá vepřová plec, vepřová krkovička se sýrovou kůrkou, grilovaná vepřová játra s pomeranči, vepřová plec na kmíně, kapr po mlynářsku vepřová játra po mlynářsku, recept, hlavní jídla |