![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 štika • 200 g másla • sůl • 150 g řeřichy Recept bratislavská štika připravíme takto:
Štiku podélně rozpůlíme, osolíme, položíme na pekáč, zalijeme 150 g rozpuštěného másla a asi půl hodiny pečeme. Pak rybu upravíme na míse, posypeme nadrobno nasekanou řeřichou a pokapeme zbytkem másla. Můžeme pokapat i citrónovou šťávou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bratislavská štika nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: štika na rajčatech, štika na másle, štika v bílé omáčce, vařená štika s holandskou omáčkou, finská pečená štika s rýžovou nádivkou, dušená štika, štika pečená na žampiónech, mořská štika po vodnicku, zapečená štika se slaninou a smetanou, pražská štika bratislavská štika, recept, hlavní jídla |