![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 30 dkg čočky • olej • 2 velké cibule • 1 klobása • ostrý kečup • sůl • pepř Recept argentinská čočka připravíme takto:
Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přídáme předem namočenou čočku, nakrájenou klobásu, zalijeme vodou a povaříme - nevaříme příliš dlouho, čočka má být spíš tuhá, nerozvařená. Pak přidáme polovinu obsahu velké sklenice ostrého kečupu a dochutíme solí a pepřem. Pokrm má mít trošku řidší konzistenci, pokud je hustý, můžeme jej zředit převařenou vodou. Argentinskou čočku podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Argentinská čočka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: staročeská čočka na kyselo, arabská čočka, čočka po staročesku, znojemská čočka, maurská čočka, čočka s hruškami, čočka po francouzsku, dvoubarevná čočka, čočka s uzeným masem, čočka na slanině argentinská čočka, recept, hlavní jídla |