KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept rožmberský candát potřebujeme tyto suroviny: • 600 g vykostěného candáta (filetů) • 100 g másla • rajče • pórek • 80 g žampionů • 1 dcl šlehačky • mletá červená paprika • koření na steaky • drcený kmín • sůl Recept rožmberský candát připravíme takto:
Osolené a odležené filety okořeníme steakovým kořením a drceným kmínem a po obou stranách opečeme na másle. Výpek zaprášíme mletou paprikou, velmi krátce osmahneme, přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme šlehačkou. Podáváme s vařenými brambory posypanými zelenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rožmberský candát nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: candát na slanině s křenem, candát po italsku, candát s jemnou petrželkovou omáčkou, candát se špenátem, pečený candát na víně se smetanou, candát v sojové omáčce, candát s cibulovou omáčkou, candát na kmíně, candát na žampiónech, candát po kyjevsku rožmberský candát, recept, hlavní jídla |