![]() ![]() KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dnes je 22. ledna, pátek, svátek má: Slavomír ![]() • 600 g vykostěného candáta (filetů) • 100 g másla • rajče • pórek • 80 g žampionů • 1 dcl šlehačky • mletá červená paprika • koření na steaky • drcený kmín • sůl Recept rožmberský candát připravíme takto:
Osolené a odležené filety okořeníme steakovým kořením a drceným kmínem a po obou stranách opečeme na másle. Výpek zaprášíme mletou paprikou, velmi krátce osmahneme, přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme šlehačkou. Podáváme s vařenými brambory posypanými zelenou petrželkou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rožmberský candát nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Candát na hříbkách Candát na kmíně Candát na másle Candát na rajčatech Candát na rýži se smetanou Candát na slanině s křenem Candát na žampiónech Candát po italsku Candát po kyjevsku Candát po selsku Candát s cibulovou omáčkou Candát s jemnou petrželkovou omáčkou Candát se špenátem Candát v sojové omáčce Kapr rožmberský Nadívaný candát Pečený candát na víně se smetanou Zapečený candát s houbami rožmberský candát, recept, hlavní jídla |
|