Candát s cibulovou omáčkouKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:   Na recept candát s cibulovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 800 g candáta • 200 g červené cibule • 50 g sádla • 1 dcl smetany • lžíce citrónové šťávy • lžíce hladké mouky • sůl • pepř Recept candát s cibulovou omáčkou připravíme takto: Porce ryby osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání masovým vývarem nebo vodou dusíme 20 minut. Maso opatrně urovnáme na mísu, mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu, vše přilijeme k cibuli a za stálého míchání krátce povaříme. Pak přes síto nalijeme omáčku na rybu.
candát s cibulovou omáčkou, recept, hlavní jídla |
|