KUCHAŘSKÉ RECEPTY





DALŠÍ KATEGORIE

Dnes je 17. listopadu, pátek, svátek má: Mahulena


Dušená chobotnice

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept dušená chobotnice potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg chobotnice
   • rajčata
   • cibule
   • česnek
   • paprika
   • olej
   • 150 ml červeného vína
   • sůl
   • pepř
   • bobkový list
   • nové koření
Recept dušená chobotnice připravíme takto:
Chobotnice nakrájíme na kousky, cibuli, rajčata, česnek a papriku nakrájíme na plátky. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme cibuli, zpěníme, vložíme chobotnici, přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Občas zamícháme a podle potřeby podléváme vínem.



V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušená chobotnice nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

Černé špagety s chobotnicemi   Dušená cibule s rajčaty a jablkem   Dušená hovězí plec na šalotce   Dušená husí krev   Dušená husí prsa   Dušená játra na cibulce   Dušená kapusta s rýží   Dušená kapusta s uzeným masem a brambory   Dušená koroptev na víně   Dušená krůta na víně   Dušená kukuřice se slaninou   Dušená maréna   Dušená mrkev   Dušená mrkev s uzeným tofu   Dušená mrkev s vepřovým masem   Dušená ryba na čínský způsob   Dušená ryba se smetanovou omáčkou a hřiby   Dušená rýže s hráškem   Dušená skopová pečeně   Dušená svíčková na smetaně   Dušená štika   Dušená telecí játra   Dušená telecí játra se slaninou   Dušená tykev s česnekem a rajčaty   Dušená zelenina s tofu   Hovězí roštěná dušená v mrkvi   Chobotnice s česnekem a paprikou   Játra dušená na rajčatech   Koňská roštěná dušená na rajčatech   Vařená chobotnice  


dušená chobotnice, recept, hlavní jídla


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.
©2017 CBMonitor.cz     Jakékoliv šíření obsahu webu nebo jakékoliv jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!