KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátemKategorie: předkrmy, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:Na recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem potřebujeme tyto suroviny: • 100 g brambor vařených ve slupce • 1 vyuzený pstruh • 1 lžíce vinného octa • 2 lžíce zakysané smetany • sůl • pepř • nasekaná pažitka Recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem připravíme takto:
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, přidáme ocet a necháme marinovat asi 15 minut. Potom ocet slijeme, přidáme zakysanou smetanu, pažitku a dochutíme solí a pepřem. Uzeného pstruha vyfiletujeme, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme. Na talíř dáme bramborový salát a něj naskládáme uzeného pstruha. V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: bramborový závin s uzeným masem, jednohubky s uzeným lososem, pěna z uzeného pstruha, uzený jazyk v aspiku, ruské vejce s vlašským salátem, rajčata plněná humrovým salátem a meduňkou, cibulový koláč s uzeným masem, bramborové omelety s uzeným masem uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem, recept, předkrmy |