KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Tuňáková omeleta

Kategorie: předkrmy, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tuňáková omeleta potřebujeme tyto suroviny:

   • 6 vajec
   • 2 lžíce bílého vína
   • sůl
   • pepř
   • 40 g másla na pečení
   • 1 malá konzerva tuňáka
   • citron
   • 1 sardel
   • 1 lžíce másla
Recept tuňáková omeleta připravíme takto:
Vejce rozšleháme s vínem, solí a pepřem. Upečeme 4 omelety. Tuňáka nakrájíme najemno, zakapeme trochou citronové šťávy, naplníme jím omelety a povrch ozdobíme sardelovým máslem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Tuňáková omeleta nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

španělská omeleta, omeleta se slaninou a špenátem, omeleta peisan, omeleta s nivou, omeleta se slaninou a houbami, pohanková omeleta s tofu, šunková omeleta, omeleta s růžičkovou kapustou, třešňová omeleta, houbová omeleta



tuňáková omeleta, recept, předkrmy


©2024KucharkaRecepty.cz