![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g vepřového masa z plece • 750 g kysaného zelí • 750 g cibule • 1 stroužek česneku • 250 ml zakysané smetany • sůl • půl lžičky kmínu • 1 lžička sladké červené papriky • kopr Recept székelský guláš připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kostičky, dáme do hrnce, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek smíchaný se solí, kopr, červenou papriku a mletý kmín, přikryjeme a dusíme ve vlastní šťávě. Později mírně podlijeme. Až je maso téměř měkké, přidáme kysané zelí a dodusíme. Nakonec přilijeme smetanu a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Székelský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: guláš po horňácku, barevný guláš, guláš flamendr, guláš s houbami, guláš samuraj, vepřový guláš se žampiony, myslivecký guláš s houbami, kotlíkový guláš ii, zeleninový guláš s uzeninou a smetanou, fazolový guláš santa fe székelský guláš, recept, hlavní jídla |