KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Guláš po horňácku

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept guláš po horňácku potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 dkg vepřového ramínka
   • 2 cibule
   • 1 konzerva červených fazolí v nálevu
   • 1 10° pivo
   • 1 zakysaná smetana
   • olej
   • 1 lžíce sladké papriky
   • sůl
   • pepř
   • česnek
   • kmín
   • 1 lžíce hladké mouky
Recept guláš po horňácku připravíme takto:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a nakrájené maso a prudce osmahneme. Pak osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme zbylým pivem. Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a scezené fazole. Nakonec přidáme kelímek zakysané smetany a znovu krátce na mírném ohni povaříme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Guláš po horňácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

hovězí guláš na pivě, pikantní fazolový guláš, řeznický guláš, středomořský guláš, barevný vepřový guláš, karlovarský guláš, vepřový guláš s fazolemi, srbský guláš, skopový guláš se zeleninou, guláš z pýchavek



guláš po horňácku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz