KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept guláš po horňácku potřebujeme tyto suroviny: • 60 dkg vepřového ramínka • 2 cibule • 1 konzerva červených fazolí v nálevu • 1 10° pivo • 1 zakysaná smetana • olej • 1 lžíce sladké papriky • sůl • pepř • česnek • kmín • 1 lžíce hladké mouky Recept guláš po horňácku připravíme takto:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a nakrájené maso a prudce osmahneme. Pak osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme zbylým pivem. Před dokončením přidáme prolisovaný česnek a scezené fazole. Nakonec přidáme kelímek zakysané smetany a znovu krátce na mírném ohni povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Guláš po horňácku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: hovězí guláš na pivě, pikantní fazolový guláš, řeznický guláš, středomořský guláš, barevný vepřový guláš, karlovarský guláš, vepřový guláš s fazolemi, srbský guláš, skopový guláš se zeleninou, guláš z pýchavek guláš po horňácku, recept, hlavní jídla |